021/2107510 - 0746027987

Adresa:

Strada Polona, nr 32 , ap 1, sector 1, Bucuresti

Cu respect pentru sănătatea dumneavoastră !

Echipa MedImpact

În urmă cu mai bine de 10 ani, mi-am propus să creez un loc, cu atmosferă prietenoasă, în care angajatori şi angajaţi deopotrivă, să afle răspunsurile legate de impactul mediului de muncă asupra sănătăţii lor.

Astfel a luat naştere MEDIMPACT, un centru medical care reuneşte medici cu expertiză la cel mai înalt nivel, asistenţi medicali, psihologi supraspecializaţi în sănătatea ocupaţională. Aici puteţi beneficia de servicii medicale complete în specialitatea de medicina muncii, investigaţii complexe, analize de laborator, consultanţă specifică de specialitate, supravegherea stării de sănătate a lucratorilor, monitorizarea bolilor profesionale, a bolilor legate de profesie şi a bolilor cronice, cursuri de prim ajutor. Întreaga paletă de servicii medicale vă oferă posibilitatea de a accesa servicii medicale complete în domeniul sănătăţii ocupaţionale, permiţând o abordare multidisciplinară a problemelor medicale, precum şi a programelor de prevenţie şi de promovare a sănătăţii angajaţilor. În acelaşi timp, echipa noastră de specialişti vă ţine la curent cu toate modificările legislative apărute în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, pentru a fi tot timpul informaţi.

Performanţa profesională, promptitudinea cu care răspundem solicitărilor clienţilor noştri şi atmosfera creată în relaţia cu angajatori şi angajati deopotrivă, reprezintă principalele avantaje ale companiei, precum şi explicaţia unor colaborări extrem de îndelungate cu unii dintre clienţii noştri. Fiind o companie de nişă, cu profil unic de activitate în piaţa serviciilor medicale, avem o oarecare flexibilitate în satisfacerea comenzilor şi o rigurozitate în prestaţia medicală. Modul în care ne-am poziţionat în piaţa serviciilor medicale ne-a oferit stabilitate, dar şi recunoaştere şi posibilitatea de dezvoltare pe termen mediu şi lung.

Implicarea companiei noastre în proiecte ale comunităţii din care facem parte, prin colaborarea cu instituţiile de învăţământ din Bucureşti în formarea viitorilor specialişti de medicina muncii, prin asigurarea programului de pregătire cu perioada de 6 luni pentru stagiul de cabinet din curricula de pregătire a rezidenţilor în specialitatea medicina muncii. Suntem centru suport în organizarea evenimentelor ştiinţifice desfăşurate de Societatea Română de Medicina Muncii.

Cu respect pentru sănătatea dumneavoastră,

Dr. Iulia CRULL
medic primar medicina muncii
fondator MEDIMPACT
Vicepreşedinte al Societăţii Române de Medicina Muncii